Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
ylaneen-yhtenaiskoulu-timo-kesti.jpg
 
Varhaiskasvatus ja koulutus
 

Yläneen yhtenäiskoulu

Yläneen yhtenäiskoulu on vuosiluokkien 1–9 opetusta antava reilun 200 oppilaan koulu. Koulumme sijaitsee ihanteellisella paikalla Yläneen keskustan tuntumassa, mutta kuitenkin aivan luonnon keskellä. Koulusta on kävelymatka kylän palveluihin.  Koulun vieressä on laajat ja monipuoliset ulkoilumaastot frisbeegolf- ja pururatoineen, lampineen sekä metsineen. Pyhäjärvelle on matkaa vain muutama kilometri ja Luontokapinetti on kävelyetäisyydellä.

Lukuvuoden 2019–2020 teemana on kaikissa Pöytyän kouluissa Monilukutaito, jota toteutetaan koulussamme  opetussuunnitelman monialaisten oppimiskokonaisuuksien avulla.

Koulumme toiminta pohjautuu uuden opetussuunnitelman mukaiselle työskentelylle. Yhtenäiskoulun ideologiaa toteutamme konkreettisesti eri luokka-asteiden monipuolisella yhteistoiminnalla sekä koko koulun erilaisilla teemapäivillä ja juhlilla. Teemme aktiivista yhteistyötä ympäröivien yritysten, järjestöjen ja muiden tahojen, kuten Luontokoulun ja Kartanokodin kanssa.  Kansainvälinen kasvatus on osa toimintaamme, jota toteutamme mm. yhteistyössä Intian Tamil Nadun osavaltion kanssa.

Tervetuloa tutustumaan kouluumme!


 

Lisätietoja

 

Yläneen yhtenäiskoulu
Koulutie 14
21900 YLÄNE
ylaneen.yhtenaiskoulu(a)poytya.fi

 

Jaakko Heikkilä
rehtori
puh. 050 590 6733

jaakko.heikkila(a)poytya.fi

 

Heidi Jurkola
apulaisjohtaja
puh. 040 672 2961

heidi.jurkola(a)poytya.fi

 

Salme Mattila
toimistosihteeri
puh. 040 672 2940

salme.mattila(a)poytya.fi

 

Ruokalistat