Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
revontulet-timo-kesti886719674.jpg
 
revontulet-timo-kesti.jpg
 

Vapaa-aika ja matkailu

 
 

Ajankohtaista

Tiedotuslehden julkaisuajankohta lähestyy

Vuoden 2019 ensimmäinen tiedotuslehti ilmestyy viikolla 7. Toimita lehteen tuleva aineisto 7.1.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen vapaa.aika@poytya.fi.

Pöytyän kunta julkaisee vuosittain kolme jokaiseen kunnan talouteen jaettavaa tiedotuslehteä. Lehdestä löytyvät muun muassa kunnan yhteystiedot, tulevat tapahtumat ja paljon muuta ajankohtaista asiaa.

Lue lisää »

Tutustu uudistuneeseen tapahtumakalenteriimme

Kotisivu-uudistuksen myötä myös tuttu tapahtumakalenteri sai uuden ilmeen ja uusia toiminnallisuuksia. Pääset etsimään itseäsi kiinnostavia tapahtumia sekä päivämäärän että tapahtuman tyypin mukaan. Voit myös vinkata meille uusista tapahtumista täyttämällä sivulta löytyvän lomakkeen. Tarkistamme tapahtuman ennen sen lisäämistä.

Tutustu tapahtumiin »

Virtuaalitodellisuusympäristö

Khronoksen talosta on toteutettu virtuaalitodellisuusympäristö, joka dokumentoi Khronoksen talon  kiinteistöä uudella tavalla. Virtuaalitodellisuusympäristön voi tulla kokemaan Yläneen Luontokapinettiin.

Virtuaalitodellisuusympäristössä pääsee VR-lasien kanssa tutustumaan Khronoksen talon pihapiiriin. Sen toteutuksen pohjana on Khronoksen talon ja pihapiirin dokumentointi ennen sen aitaamista. Alueesta tehtiin luonto-, maisema- ja rakennushistoriallisten selvitysten lisäksi geologinen ja arkeologinen kartoitus sekä linnustoselvitys.

Lisäksi mobiililaitteilla voi ladata sovelluskaupoista ilmaisen mobiiliversion virtuaalitodellisuusympäristöstä. Tällä hetkellä sovellus on saatavilla App Storesta ja myöhemmin Google Play -sovelluskaupasta. Hakusana: House of Khronos

Lisätietoja

 

Ota yhteyttä

 

Marianne Mäkelä
sivistysjohtaja
puh. 040 672 3190

marianne.makela(a)poytya.fi

 

Laila Uusitalo
kirjastotoimenjohtaja
puh. 040 143 5701

laila.uusitalo(a)poytya.fi

 

Taina Myllynen
kulttuurisihteeri
puh. 050 560 7168
taina.myllynen(a)poytya.fi

 

Markus Salo
liikunnanohjaaja
puh. 040 054 7583

markus.salo(a)poytya.fi

 

Anna-Leena Ranto
nuoriso-ohjaaja
puh. 040 078 0646

anna-leena.ranto(a)poytya.fi