Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
ruska-timo-kesti.jpg
 
Kunta ja hallinto
 

Tarjouspyynnöt

Pöytyän kunta on siirtynyt loka-marraskuussa 2012 tarjouskilpailuissaan Cloudia Kilpailutus -järjestelmän käyttöön. Sähköisen tarjousmenettelyn tarkoitus on mm. edistää tarjouspyyntöjen ja tarjousten keskinäistä vastaavuutta sekä hankintalainmukaisuutta ja helpottaa tarjousten jättämistä.

Järjestelmään kuuluu toimittajaportaali, jonka kautta tarjouskilpailuihin osallistuvat yritykset jättävät tarjouksensa. Palvelu edellyttää tarjoajilta ensimmäisellä käyttökerralla rekisteröitymisen, mutta vähentää tarvetta erillisiin tarjousdokumentteihin, koska tarjoukset syötetään portaalissa suoraan tarjouslomakkeeseen ja tehdyt tarjoukset myös arkistoituvat portaalissa tarjoajien omiin tietoihin.

Linkit avoinna oleviin tarjouskilpailuihin löytyy  https://tarjouspalvelu.fi/poytya.


TARJOUSPYYNTÖ

RIIHIKOSKEN YHTENÄISKOULUN TEKNISEN KÄSITYÖN LUOKAN KONEET JA LAITTEET

Pöytyän kunta pyytää tarjouksia HILMA-palvelussa 13.12.2018 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti Riihikosken yhtenäiskoulun teknisen käsityön luokan koneista ja laitteista.Tarjoukset liitteineen tulee antaa tarjouspyyntöasiakirjoihin sisältyvää sähköistä lomaketta käyttäen sähköpostitse osoitteeseen tarjouskilpailut@poytya.fi perjantaihin 11.1.2019 klo 12.00 Suomen aikaa mennessä.
Sähköpostin otsikkona tulee käyttää:”RIIHIKOSKEN YHTENÄISKOULUN TEKNISEN KÄSITYÖN LUOKAN KONE- JA LAITETARJOUS”.

Tarjouspyyntö

Tarjouslomakkeet

Sopimuspohja 

Lisätietoja

 

Pöytyän kunta
(02) 481 000 (vaihde)
kunta@poytya.fi