Sisältöön »
  • Tekstikoko
  • Pienennä tekstikokoa
  • Suurenna tekstikokoa
 
 
 
kattaus-saana-koivisto.jpg
 
Asuminen ja rakentaminen

ruoka- ja puhtauspalvelut

Ruokapalvelut

tuottavat ruokapalvelut tehokkaasti, turvallisesti ja laadukkaasti koko kunnan alueelle, huomioiden asiakasryhmien erilaiset tarpeet ja ravintosuositukset.

Ruokapalvelu tuottaa n. 1700 lounasta päivittäin. Ateriat valmistetaan 11 eri toimipisteessä. Ruokapalveluiden ammattilaiset huolehtivat aterioiden valmistuksen lisäksi aterioiden tarjoilusta sekä astiahuollosta.

Lounasruokaa tarjotaan päiväkodeissa, kouluissa ja hoitolaitoksissa. Päiväkodeissa tarjotaan lisäksi aamu- ja välipala ja tarvittaessa päivällinen ja iltapala. Palvelukeskuksissa tarjotaan lounaan lisäksi aamupala, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala joka päivä.

Kotipalveluasiakkaille lounas toimitetaan kotiin maanantai-perjantaina lounas lämpimänä ja perjantaina lauantain ja sunnuntain kylmät ateriat.

Päiväkodeissa ja kouluissa ruokailu on osa opetusta ja kasvatusta ja lasten hyvinvoinnin edistä- mistä. Maukas, riittävä ja terveellinen ateria tukee lasten kasvua ja auttaa jaksamaan.

Ikäihmisille maukas, terveellinen ja suositusten mukainen ruoka vaikuttaa asiakkaan fyysiseen ja psyykkiseen kuntoon, ruokailu on palvelukeskuksissa sosiaalinen tapahtuma.

Linkit:


Puhtauspalvelut

tuottavat puhtauspalvelut tehokkaasti, käyttäjiä palvelevasti ja kiinteistöjen pintamateriaalien elinkaarta pidentävästi.

Siisti, puhdas ja turvallinen toimintaympäristö lisää viihtyvyyttä kunnan palvelukeskuksissa, päiväkodeissa, kouluissa, kirjastoissa ja toimistoissa.

Puhtauspalvelut vastaavat yli 32 000 neliön puhtauspalveluista Pöytyän kunnan siivousammattilaisten sekä siivouksen ostopalvelun kanssa yhteistyössä.

 
 

Lisätietoja

 

Kaija Lähteenmäki
ruokapalvelupäällikkö
puh. 040 054 7563

kaija.lahteenmaki(a)poytya.fi

Eila Vahala
palveluesimies
puh. 050 590 6723

eila.vahala(a)poytya.fi